Bloggen

Bloggen

OK Roskildes Blog

Denne blog kan frit benyttes af OKRs medlemmer til diverse erfaringsudveksling, til at fortælle om gode og mindre gode oplevelser mm.
Du skal oprettes som bruger og være logget på, for at kunne skrive indlæg og kommentarer.
Du skal være medlem af OKR for at blive oprettet som bruger.
Sådan gør du: Send en mail til Janne og bed om at blive oprettet som bruger.
Du modtager herefter en invitation fra "Bloggen" hvorefter du skal registrere dig og oprette en adgangskode.
Når du skriver indlæg, så husk at tilføje en kategori, ellers vises dit indlæg ikke på bloggen.
Husk! Her på bloggen skriver vi i en pæn og høflig tone!

Korttegning

Teknik - GPS mmPosted by Janne Brunstedt Sun, October 12, 2014 17:47:40

Korttegnere kan fortolke terræn og tegne kort meget forskelligt.

Her er et eksempel: I dag (12/10-14) løb vi i Store Hareskov. På kortet er et lille stykke skov mellem motorvejen og Fredriksborgvej. Samme stykke er på kortet over Aldershvile, hvor vi fornyligt løb Hareskovstafet. Begge kort er nye - revideret 2014.

Herunder ses de to kortudsnit, først fra St. Hareskov og så Aldershvile:

Bemærk hvor forskelligt de to kort er tegnet. Jeg skal ikke gøre mig til dommer over, hvad der er bedst eller mest korrekt ift. normen, blot konstatere den store forskel.

JanneMTBO i Boserup

LøbPosted by John Tripax Sun, October 12, 2014 15:16:15
Hej alle
Når nu der var et rigtigt mountainbike O-løb i Boserup, måtte jeg jo prøve. Stor tak til Claus Sihm, Claus Rasmussen og Anders Kragh for et veltilrettelagt løb i sprintkategorien på deres specialtegnede kort. Det var rigtig sjovt, men helt anderledes end fod O-løb. Desværre var der kun 4 fra OKR, Anette og Finn Petersen, Frederig Grue og mig, men vi nød til gengæld det gode vejr sammen med mange dygtige ryttere. Næste gang håber jeg, flere har mod på at prøve.
Hilsen John T


medlemsadresseliste

DiversePosted by Anders Laage Kragh Wed, October 01, 2014 22:20:15
O-service har overtaget medlemsadresselisten

O-service er mere end blot et tilmeldingssystem, det indeholder også oplysninger om alle danske orienteringsløbere, således også medlemmer af OK Roskilde. I O-service kan du finde oplysninger om telefon, adresse og mail på klubmedlemmer.

Sådan finder du oplysninger om medlemmerne i klubben:

Log ind på O-service, vælg "klubben" i den øverste menu linie og dernæst "klubadresseliste" til venstre og du har adresselisten for klubben

hilsen
AndersPræ - Orientering

DiversePosted by Bjørn Vognbjerg Thu, September 25, 2014 10:47:34
Hvad gør man, når benene ikke mere kan "finde vej" gennem skovbunden på betryggende vis!
Ja, så må man jo finde en anden sportsgren, men da sport siden 1957 har været o-løb er det svært, men heldigvis findes Præ-O-løb. Jeg husker endnu, at for ca. 3 år siden udtalte jeg, at denne form for orientering ikke var noget for mig.
Men heldigvis deltog jeg i foråret 2013 i et sådant løb ved et Skovkarletræf i Sverige, dette gav mig et andet syn på Præ-O. I august deltog jeg så i et træningsløb på Sletten ved Himmel-bjerget - her blev jeg nr. 2, foran flere der havde løbet på Præ- landsholdet.
Det skal nævnes at der også deltager o-løberer der ikke er handicappede, når løbet arr. udenfor Handicap Forbundet.
Efter træningsløbet erfarede jeg at der var Nordisk Mesterskab og Europa Cup i Præcisions- orientering, ved Silkeborg den 19 - 21 september. Kunne man deltage her ?
Jeg tilmeldte mig - og da startlisten kom havde man sat mig på 1.holdet, kun ud fra resultatet i træningsløbet - uha da - pres på fra start.
Fredag aften var der nat løb. Prøv at udpege en post blandt 3 - 5 stykker i mørke, ja måske var alle forkerte, det var svært, en plads som nr. 35 (træerne vokser ikke ind i himmel).
Lørdag og søndag det så tid for mesterskabet, nu gjaldt det. 76 startende fra de nordiske lande samt England, blandt disse 10 danskere.
Lørdag blev jeg nr. 66, som 7.bedste dansker, med 13 rigtige ud af 22 poster. Løbet blev afviklet i Hårup Sand øst for Silkeborg. Kan sammenlignes med Rørvig Sandflugtsplantage.
Søndag var løbsområdet Silkeborg Sønderskov, Vest. Et ret kuperet område, strækningen man færdes på var en sti anlagt på en nedlagt jernbane - men at udpeger de rigtige poster var ikke helt let, dette var den sværeste at de to baner.
Min taktik måtte laves om, såfremt jeg skulle op i placeringen (Resultatet var det sammenlagte af de to løb). En plads som nr. 49 blev det, 3.bedste dansker, to af de faste på landsholdet gennem en del år, Søren Saxtorp og Jahn Petersen var noget efter.
Det samlede resultat blev at Sverige blev nr. 1, 2, 10, 11 og 14. Norge nr. 3 og 8, Finland nr. 4, 5 og 6. Danmark nr. 9 og 13, medens England blev nr. 12.
Inviduelt blev Sverige nr.1 og 2, Finland nr.3 og Maria Krog Schulz nr. 4, Lars Ole Larsen nr.28, Søren Saxtorph nr. 40 og jeg blev nr. 59 som 6. bedste dansker.
Og som skrevet blev 1.holdet nr 9. og bestod af Maria Krog Schulz, Lars Ole Larsen, Søren Saxtorph, Bjørn og Jahn Petersen.
Tidligere Nationale som Internationale mestre deltog på de forskellige hold
Selvom resultatet måske ikke var helt i top, er det den vej min "løbebane" nu vil gå. Og jeg må sige, at det er ikke let at udpege den rigtige skærm, selvom der måske kun er 10 meter ind til den fra standpladsen.
Måske skulle jeg lave en klubaften og fortælle lidt omkring Præ-orientering, for her kan alle deltage, og jeg vil påstå at det er en del sværere end fod-o-løb.
Håber nu jeg kan få klubben til at melde sig ind i Handicap Forbundet, jeg tror at klubben på længere sigt kan få flere medlemmer fremadrettet.

Undskyld den lange beskrivelse omkring mine oplevelser
Bjørn

Påsketur

DiversePosted by Ane Veierskov Mon, April 07, 2014 18:13:37
Så er der sendt meddelelse ud om påsketuren, til jer der er tilmeldt hytten. Hvis du ikke har modtaget mailen kan du skrive til aneveierskov@gmail.com
Vh Ane

Kort fra Italien og Tyrkiet

KonkurrencePosted by Andreas Boesen Thu, March 27, 2014 21:21:38
Hej alle!

Jeg har netop lagt alle mine kort op i kortarkivet fra World Cuppen i Tyrkiet og sprint-træningslejren i Italien og San Marino

http://www.o-kortmappen.dk/okr/index.php?user=AB

Der kommer snart en blog update på min egen blog!

Mvh
Andreas

Danish Spring

LøbPosted by Janne Brunstedt Sat, February 22, 2014 19:43:25
Danish Spring afvikles i år i weekenden den 21.-23. marts, altså weekenden efter vi selv laver Kredsløb. Men husk der er allerede tilmeldingsfrist den 1. marts.
I modsætning til de foregående år, hvor de har eksperimenteret lidt med nogle underlige løbsformer, er det i år mere traditionelt og formentlig mere interessant for de fleste. Der er sprint fredag aften i Helsingør på DM-sprint kortet fra 2012. Lørdag er der mellemdistance i Tisvilde Hegn, som også lægger skovbund til langdistance om søndagen.
Jeg tror det bliver 3 løb af høj kvalitet, så husk tilmelding senest 1. marts.

Janne

Kørsel til VTR i Stokkebjerg

TransportPosted by Janne Brunstedt Thu, February 20, 2014 12:04:03
Ønsker du/tilbyder du transport til VTR i Sokkebjerg på søndag 23/2, så mød op ved klubhuset klar til afgang kl. 9:15.

Janne

Kørsel til VTR i Vallø

TransportPosted by Janne Brunstedt Fri, February 14, 2014 09:33:41
Ønsker du/tilbyder du transport til VTR i Vallø Storskov på søndag 16/2, så mød op ved klubhuset klar til afgang kl. 9:15.

Janne

Kørsel til VTR

TransportPosted by Janne Brunstedt Fri, February 07, 2014 08:47:58
Ønsker du/tilbyder du transport til VTR i Sorø Sønderskov på søndag 9/2, så mød op ved klubhuset klar til afgang kl. 9:00.

Janne

Transport til VTR

TransportPosted by Janne Brunstedt Thu, January 09, 2014 10:14:07
Ønsker du/tilbyder du transport til VTR i Vintersbølle skov på søndag 12/11, så mød op ved klubhuset klar til afgang kl. 8:45.

Janne

Vintercup i Boserup

LøbPosted by Janne Brunstedt Wed, November 27, 2013 12:30:01
Første afdeling af Vintercuppen 2013-2014 løbes i Boserup lørdag den 7. dec.
Vintercup er en serie af 5 løb, 2 før jul og og 3 efter jul. Se mere i indbydelsen: http://www.dbhome.dk/storno/vc13-14/VC13Hov.htm.
Vintercup har samlet start og er med stjerneposter, lidt ligesom natcup, men med en stor forskel: Det er lyst.
Sidste frist for tilmelding til løbet i Boserup - eller samlet tilmelding til alle 5 løb - er fredag den 29. nov.

Janne

Transport til VTR

TransportPosted by Janne Brunstedt Tue, November 26, 2013 21:57:06
Ønsker du/tilbyder du transport til VTR i Christiansholm Plantage på søndag 1/12, så mød op ved klubhuset klar til afgang kl. 8:30.

Janne

Super seniorsamling

SeniorPosted by Janne Brunstedt Thu, November 21, 2013 07:54:14
Sidste onsdag havde "De grå i OKR" endnu et træf. Denne gang var det Ole Bøggild, der havde inviteret til løb i Særløse, hvor han også havde lånt en FDF hytte, så der efter løbet var mulighed for bad og for at indtage den efterfølgende frokost.
Tak til Ole for et godt arrangement og tak til Mogens Bruun for at sørge for en herlig frokost.
Herunder et billede fra et arrangement samme sted i foråret, hvor det var muligt at intage frokosten udendørs.Janne

Transport til VTR

TransportPosted by Janne Brunstedt Wed, November 20, 2013 15:25:01

Ønsker du/tilbyder du transport til VTR i Slagelseskovene på søndag 24/11, så mød op ved klubhuset klar til afgang kl. 9:00.

Janne

tak for super sprintløb

LøbPosted by Anders Laage Kragh Tue, October 01, 2013 21:56:23
Hej Rasmus

tak for en super sprinttræning på Roskilde Ring i aftes - gaflinger og kortskift - intet manglede, perfekt

hilsen
Anders

Divisionsmatchen 22. september

LøbPosted by Morten Jensen Tue, September 24, 2013 09:22:58

Analyse af divisionsmatchen 22. september 2013

Flere har sikkert hørt mig sige, at vi endelig ikke må rykke op, for vi får bare store tæsk i 1. division. Men omvendt er det jo også en skidt indstilling at have. Man stiller jo op for at vinde. Og når vi nu var meget tæt på at sikre os en oprykning til 1. division, så er det jo smadder ærgerligt. Og vi var tæt på! Nederlaget på to point (118-120) til OK Øst Birkerød i den altafgørende kamp kunne meget nemt have fået et udfald, der var gået vores vej.

Tredjepladsen i opgøret svarer til at vi er rangeret som nr 5 på Sjælland.

70 løbere startede ud for OK Roskilde. Og det var selv om vi kun var 65 tilmeldte, da tilmeldingsfristen udløb ni dage tidligere. Men otte løbere eftertilmeldte sig - da dette undtagelsesvis - var muligt. Meget tankevækkende.

Desværre var holdet uden debutanter - og samlet set over året har vi kun fået fire nye løbere ind på divisionsholdet. Det tegner ikke lovende for fremtiden.

I det følgende vil jeg kort gennemgå alle 17 baner. Banerne er nævnt i den rækkefølge, hvor OK Roskilde har klaret sig bedst i år.

Bane H4 (H60-69)

Alle tre gange i år har Janne Brunstedt og Aksel Andersen indtaget de to første pladser på denne bane. I den første match vandt Aksel, medens Janne så har vundet de to løb i efteråret. Maksimalt udbytte i pointregnskabet.

Resultat 2013: (9 sejre og 0 nederlag). 63 point af 63 mulige.

Topscorer 2013: 1. Janne Brunstedt 33 p; 2. Aksel Andersen 30 p.

Bane H8 (H-12, H-14B, HC)

Anders Krogh Madsen har været suveræn i årets tre divisionsmatcher. Han har simpelthen vundet bane H8 alle tre gange. Suppleret med Jonas Ulsøe Johansens fjerdeplads blev det til tre sejre - og således fuldt hus i sæsonens ni opgør.

Resultat 2013: (9 sejre og 0 nederlag). 50 point af 63 mulige.

Topscorer 2013: 1. Anders Krogh Madsen 36 p; 2. Jonas Ulsøe Johansen 10 p.

Bane H1 (H17-39)

Kristian Juda Husgard har haft en god sæson. Sidste rundes 9. plads blev forbedret til en 8. plads og bedste OK Roskilde-løber på matchens vigtigste bane. Kristian var endvidere på DM-stafetholdet, der løb en flot 6. plads hjem i forrige weekend. Michael Andersen og Kim Baunehøj Pedersen blev 11 og 12 - inden Jacob Laage Kragh tog de sidste point fra plads 15.

Efter lutter sejre i de to indledende runder kom vi lidt ned på jorden igen, da vi blev konfronteret med 1. divisionsklubberne. Vi tabte med maksimumpoint til Søllerød OK (10-29). Også nederlag mod OK Øst Birkerød (14 - 25); men sejr over Allerød OK (24-13). Denne bane er retningsgivende for, hvordan det totale resultat bliver.

Resultat 2013: (7 sejre og 2 nederlag). 189 point af 261 mulige.

Topscorer 2013: 1. Andreas Boesen 47 p; 2. Martin Laage Kragh 39 p; 3. Kristian Juda Husgard 38 p.

Bane H3 (H-16, H50-59)

Efter to førstepladser på bane H3 måtte Kent Pihl denne gang nøjes med en tredjeplads. To dygtige ungdomsløbere fra Søllerød OK var hurtigere. Rasmus Møller Jess lavede endnu en flot præstation og blev nr 7 - lige foran Anders Laage Kragh. Stort nederlag mod Søllerød OK (7-17), men sejre over de to øvrige klubber.

Det var i øvrigt 20. gang, Rasmus løb divisionsmatch - og det er 20 gange i træk!

Resultat 2013: (7 sejre og 2 nederlag). 122,5 point af 162 mulige.

Topscorer 2013: 1. Kent Pihl 52 p; 2. Anders L Kragh 32,5 p; 3. Rasmus Møller Jess 30 p.

Bane D4 (D60-69)

Inge Jørgensen var denne gang i hård konkurrence, hvor de tre første lå inden for 41 sekunder. Inge trak sig sejrrigt ud af opgøret og har således vundet bane D4 alle tre gange i år. Desværre havde vi ikke flere løbere her til at samle de sidste point op. Allerød OK havde slet ingen startende - så dem slog vi, ellers to nederlag på 4-5.

Resultat 2013: (7 sejre og 2 nederlag). 54 point af 63 mulige.

Topscorer 2013: 1. Inge Jørgensen 36 p; 2. Ane Veierskov 18 p.

Bane H5 (H70)

Ole Svendsen var den tredje OK Roskildeløber, der formåede at vinde sin bane alle tre gange i år. Finn Olsen blev nr 7, hvilket gav sejr over OK Øst Birkerød med maksimum 7-3. Allerød OK blev besejret 6-4, medens det blev uafgjort mod Søllerød OK. En hel sæson uden nederlag på denne bane.

Resultat 2013: (5 sejre, 4 uafgjorte og 0 nederlag). 53 point af 63 mulige.

Topscorer 2013: 1. Ole Svendsen 36 point; 2. Finn Olsen 14 point.

Bane D8 (D-12, D-14B, DC)

Karoline Fonager Ulsøe Johansen besatte andenpladsen på bane D8 efter en jævnaldrende Søllerød-løber. Karoline har i sine tre divisionsløb i år opnået en førsteplads og to andenpladser. Anne-Mette Jansen er desværre stadig skadet, men dog ikke mere end at hun kunne gennemføre denne bane og blive nummer tre. To sejre og uafgjort mod Søllerød OK.

Resultat 2013: (5 sejre, 4 uafgjorte og 0 nederlag). 44 point af 63 mulige.

Topscorer 2013: 1. Karoline Ulsøe 35 p; 2. Anne-Mette Jansen 5 p.

Bane H2 (H40-49)

Dagens store positive overraskelse stod Martin Østberg for. Noget uventet vandt han denne stærkt besatte bane. Forspringet var på 17 sekunder til nr to: Claus Rasmussen. En herlig dobbeltsejr. Jakob Søndergaard Jensen tog point for første gang og bidrog hermed til tre roskilde-sejre.

Resultat 2013: (4 sejre og 5 nederlag). 94 point af 135 mulige.

Topscorer 2013: Claus Rasmussen 31 p; Martin Østberg 29 p.

Bane H7 (H17B)

I modsætning til tidligere år er det ikke nok at have gennemførende løbere på denne bane (og bane D7). Man skal helst også placere sig i toppen - altså bedre end konkurrenterne. Dette gjorde Mogens Hald Kristensen, da han blev nr 3. Peter Mørup Jansen og Jesper Fonager Christensen havnede midt i feltet. To sejre (5-4) og et nederlag (4-5).

Resultat 2013: (4 sejre og 5 nederlag). 40 point af 54 mulige.

Topscorer 2013: 1. Mogens Hald Kristensen 10 p.

Bane 9 (H-10, D-10, H-12B, D-12B, beg)

Igen blot tre deltagere fra OK Roskilde. Katrine Krogh Madsen, Lærke Ravnholt Jensen samt Maud Søderholm sikrede sig alle tre point (en pr match).

Resultat 2013: (0 sejre, 7 uafgjorte og 2 nederlag). 24 point af 27 mulige.

Topscorer 2013: 1. Katrine Krogh Madsen 9 p; 1. Lærke Ravnholt Jensen 9 p.

Bane D5 (D70)

Dagny Rasmussen var tilbage fra ferie. Med en tredjeplads erobrede Dagny mange gode point. Men de øvrige klubber har også svært ved at finde løbere til denne bane. Søllerød OK var eneste klub med to; Allerød OK havde ingen.

Resultat 2013: (3 sejre og 6 nederlag). 20 point af 63 mulige.

Topscorer 2013: 1. Dagny Rasmussen 20 p.

Bane D7 (D17B)

Bente Pihl, Gitte Krogh Madsen og Susanne Jensen placerede sig lige midt i feltet, og resultaterne blev også meget gennemsnitlige: To nederlag a 4-5 og et uafgjort a 4-4.

Resultat 2013: (2 sejre, 1 uafgjort og 6 nederlag). 40 point af 54 mulige.

Topscorer 2013: 1. Bente Pihl 10 p; 2. Gitte Krogh Madsen 7 p.

Bane D2 (D40-49)

Desværre havde vi kun to løbere, der gennemførte denne bane. Det gode var så, at OK Øst Birkerød bare havde en enkelt løber til start. Runa Ulsøe blev nr 4 og Inge Meidahl nr 7.

Resultat 2013: (2 sejre, 1 uafgjort og 6 nederlag). 79 point af 135 mulige.

Topscorer 2013: 1. Runa Ulsøe 31 p; 2. Inge Meidahl 21 p.

Bane D3 (D-16, D50-59)

Alice Ørum Bertelsen blev ganske flot nr 5 - en plads bedre end Leni Møllsøe. Hanne Møller Jensen blev den tredje af vore tællende løbere på en bane, der bød på to (små) nederlag; men en stor sejr over Søllerød OK (14-7).

Resultat 2013: (2 sejre og 7 nederlag). 80 point af 162 mulige.

Topscorer 2013: 1. Alice Ørum Bertelsen 23 p; 2. Hanne Pedersen 12 p.

Bane D1 (D17-39)

De to 1. divisionsklubber - OK Øst og Søllerød OK - satte sig på de ni første pladser på denne bane. Vort bedste navn, Amalie Tripax, blev nr 11 og Melissa Ulsøe Jessen blev nr 13. Så to store nederlag (6-17), men sejr over Allerød OK (12-9), der heller ikke har 1. divisionsniveau på bane D1.

Resultat 2013: (2 sejre og 7 nederlag). 78 point af 162 mulige.

Topscorer 2013: 1. Amalie Tripax 36 p; 2. Tonje Pihl 25 p.

Bane H6 (H-14, H-16B)

Rasmus Krogh Madsen lavede i Stokkebjerg sit bedste divisionsresultat i år med en tredjeplads. Det gav årets første sejr, da Rasmus slog Søren Thrane Ødum fra OK Øst. Rasmus har været vores eneste deltager på bane H6 i år - så vi er gået glip af mange ”nemme” point.

Resultat 2013: (1 sejr, 1 uafgjort og 7 nederlag). 34 point af 90 mulige.

Topscorer 2013: 1. Rasmus Krogh Madsen: 34 p.

Bane D6 (D-14, D-16B)

For første gang i år havde vi en løber til start på bane D6. Det var Bente Meidahl Münsberg, der i et flot comeback besatte en tredjeplads blandt fire løbere - og skaffede klubben 10 point! Senest vi havde Bente med var i 2009. Så det illustrerer ganske godt, hvor vigtigt det er at have deltagere på bane D6 (og H6).

Resultat 2013: (1 sejr og 8 nederlag). 10 point af 90 mulige.

Topscorer 2013: 1. Bente Meidahl Münsberg 10 p.

Morten JensenDivisionsmatchen 18. august

LøbPosted by Morten Jensen Tue, August 20, 2013 13:54:18

Analyse af divisionsmatchen 18. august 2013

Hvis succeskriteriet var at komme i kamp om oprykning - og ikke nedrykning, så blev missionen fuldført.

Resultatmæssigt endte 2. runde som 1. runde - og vi slutter for femte gang som nr 2 i 2. division (også i 1993, 1994, 2002 og 2003).

62 løbere var tilmeldt fra OK Roskilde - og helt usædvanligt mødte alle 62 til start. Sidste år i den tilsvarende match var vi i øvrigt også 62 til start.

Næste opgave bliver oprykningsmatchen den 22. september i Stokkebjerg. Det bliver et brag af et opgør. For Allerød OK sætter alle sejl ind på at sikre klubbens første oprykning til 1. division, og deres to naboklubber (OK Øst Birkerød og Søllerød OK) vil selvfølgelig gøre alt for, at dette ikke sker. Denne spændende duel kan vi jo lige så godt deltage i med hele vor styrke.

I det følgende vil jeg kort gennemgå alle 17 baner (det hedder godt nok grupper nu, men det lyder åndsvagt og giver en del forvirring, når man skal finde sit kort i startboksen!).

Banerne er nævnt i den rækkefølge, hvor OK Roskilde har klaret sig bedst i år. Alle 40 løbere der optjente point er nævnt, selv om vi skal huske, at vi løb som et hold, og at sejrene (og nederlaget) gælder hele klubben.

Bane H4 (H60-69)

Janne Brunstedt vandt denne bane foran Aksel Andersen. I foråret var det lige omvendt. Endvidere sørgede John Tripax for, at det blev til tredobbelt roskildesejr. Mange mener, at der burde uddeles flere point på denne bane. Det kan vi kun være enige i.

Havde Janne og Aksel løbet i 1. division, var de også endt på de to første pladser der.

Resultat 2013: (6 sejre og 0 nederlag). 42 point af 42 mulige.

Bane D4 (D60-69)

Den tilsvarende bane hos damerne gav også fuld valuta. Inge Jørgensen vandt banen suverænt med et forspring på ti minutter til nr 2, som ganske belejligt var Ane Veierskov. Samme resultat som i 1. runde.

Resultat 2013: (6 sejre og 0 nederlag). 42 point af 42 mulige.

Bane H1 (H17-39)

Meget flot sejr til Andreas Hougaard Boesen, der cruisede sig igennem de 8,7 km på 42 minutter og 23 sekunder. En tid der også havde givet sejren i 1. division.

Martin Laage Kragh leverede også en flot præstation ved at blive nr 3 - en placering højere end sidst.

Man skal ikke undervurdere Andreas’ og Martins indsats for holdet. Havde de ikke deltaget, havde vi for eksempel tabt med 13-26 til Farum OK - nu vandt vi 20-19. En forskel på 14 point - og den totale sejr over Farum OK var jo kun på ni point (119-110).

Nu blev det til tre sejre på bane H1 - akkurat som sidste gang. Kristian Juda Husgard lavede sit hidtil bedste divisionsresultat ved at blive nr 9 - og Michael Andersen sluttede bare seks sekunder efter.

Endvidere var der ungdomspoint til Martin Midtgaard Frich og Jacob Laage Kragh.

Resultat 2013: (6 sejre og 0 nederlag). 141 point af 174 mulige.

Bane H8 (H-12, H-14B, HC)

Anders Krogh Madsen gentog kunststykket fra sidste gang og vandt bane 8. Ved at putte en voksenløber ind blandt alle H-12 løberne, lykkedes det at sejre i alle tre opgør. Det var Povl Frich, der havde fået opgaven at drille drengene - og det lykkedes. Og ja - det er ganske lovligt.

Og så kunne det hele være gået endnu bedre, hvis ikke Jonas Ulsøe Johansen havde taget et kort til H-14, en bane han i øvrigt klarede i fin stil!

Resultat 2013: (6 sejre og 0 nederlag). 33 point af 42 mulige.

Bane H3 (H-16, H50-59)

Seks placeringer i TOP10 til OK Roskilde på bane H3, hvor Kent Pihl genvandt banen i sikker stil. Anders Laage Kragh fik sin højeste placering i en divisionsmatch siden 1997 ved at snuppe tredjepladsen. Dagens helt store positive overraskelse stod Rasmus Møller Jess for, da han sluttede på fjerdepladsen. Han slog sin far med mere end 12 minutter! Resultatet blev tre flotte sejre på bane H3.

Resultat 2013: (5 sejre og 1 nederlag). 86,5 point af 108 mulige.

Bane H5 (H70)

Endnu en bane med samme banevinder som sidst. Ole Svendsen genvandt banen ganske sikkert - havde et forspring på mere end syv minutter til den næstbedste. Det var fjerde divisionsmatch i træk, hvor Ole Svendsen vandt sin bane. Gert Pedersen tog de sidste point, så det blev til tre gange uafgjort 5-5.

Resultat 2013: (3 sejre, 3 uafgjorte og 0 nederlag). 35 point af 42 mulige.

Bane D8 (D-12, D-14B, DC)

Karoline Fonager Ulsøe Johansen var kun 50 sekunder fra at vinde bane D8, som hun jo gjorde sidst. Men Allerød OK brugte samme kneb, som vi havde anvendt på bane H8. Vort modtræk var at indsætte Annette Petersen, og hun leverede varen ved at blive nr 3. To sejre og en uafgjort mod Allerød OK.

Re
sultat 2013:
(3 sejre, 3 uafgjorte og 0 nederlag). 28 point af 42 mulige.

Bane D7 (D17B)

Mathilde Hougaard Boesen ”humpede” sig igennem til en fjerdeplads og sikrede sig 3 x 2 point. Bente Pihl og Gitte Krogh Madsen blev hhv nr 8 og 9. Det gav sejr over Farum OK med 6-2; samt to små 4-5 nederlag.

Resultat 2013: (2 sejre og 4 nederlag). 28 point af 36 mulige

Bane H7 (H17B)

Gorm Eriksen debuterede med en fin fjerdeplads. Mogens Hald Kristensen og Jesper Fonager Christensen tog de resterende point. Sejr over Allerød OK (5-3) og to nederlag.

Resultat 2013: (2 sejre og 4 nederlag). 26 point af 36 mulige

Bane D5 (D70)

Her stillede vi ikke til start. Dagny var på ferie!

Resultat 2013: (2 sejre og 4 nederlag). 10 point af 42 mulige.

Bane D2 (D40-49)

Her blev vi løbet over ende, og det endte med tre nederlag.

Vor tremands hær bestående af Inge Meidahl, Linda Østberg og Leni Møllsøe kæmpede ellers bravt.

Resultat 2013: (1 sejr, 1 uafgjort og 4 nederlag). 54 point af 90 mulige

Bane H2 (H40-49)

Sidst blev det til tre nederlag, denne gang opnåede vi dog en sejr på 12-9 over Ballerup OK. Vor bedste mand var Arne Heydorn, der sluttede på femtepladsen. Claus M Sihm blev nier og Martin Østberg 13’er.

Resultat 2013: (1 sejr og 5 nederlag). 55 point af 90 mulige.

Bane D1 (D17-39)

Tonje Pihl er gjort af det rette stof, hun kæmper og opgiver aldrig. Hun scorede endnu engang pænt med point. Lige efter (blot 5 sekunder) havde vi Kirsten Juda - der i dagens anledning var lånt ud fra bane D3. Godt gået begge to. Selv om det ikke blev til sejre tog I nogle meget værdifulde point.

Resultat 2013: (1 sejr og 5 nederlag). 54 point af 108 mulige.

Bane 9 (H-10, D-10, H-12B, D-12B, begynder)

Kun tre deltagere fra OK Roskilde; men de startede og gennemførte heldigvis alle. Så intet pointspild, som det var tilfældet i første runde. Katrine Krogh Madsen og Lærke Ravnholt Jensen som de yngste på vort hold og Maud Søderholm, der - vel uden jeg fornærmer nogen - tilhører en lidt ældre aldersklasse.

Resultat 2013: (0 sejre, 4 uafgjorte og 2 nederlag). 15 point af 18 mulige.

Bane D3 (D-16, D50-59)

Hanne Pedersen havde en fint løb og blev bedste roskildeløber på en 7. plads. Alice Ørum Bertelsen kom lige efter, inden Trine Midtgaard - ligesom sidst - snuppede de sidste point. En lille fremgang fra sidst, hvor vi tabte alt. Nu blev Farum OK besejret 11-10!

Vi skal også huske på, at det er denne bane som føder bane D1 og D2, når de mangler løbere.

Resultat 2013: (1 sejr, 0 uafgjort og 5 nederlag). 48 point af 108 mulige.

Bane H6 (H-14, H-16B)

Rasmus Krogh Madsen var ene roskildeløber blandt 11 jævnaldrende konkurrenter. En lidt beskeden 8. plads blev resultatet - i første runde var det en fjerdeplads. Men husk, Rasmus kan også løbe på denne bane i næste sæson. Og jeg tror, at han vil blive glad for lidt selskab.

Resultat 2013: (0 sejre, 1 uafgjort og 5 nederlag). 20 point af 60 mulige.

Bane D6 (D-14, D-16B)

Heller ikke i anden runde kunne vi finde en løber til bane D6. Det kunne de tre andre klubber - så vi tabte tre gange 0-6.

Resultat 2013: (0 sejre 6 nederlag). 0 point af 60 mulige.

Masser af positive præstationer at glæde sig over. Men vi skal være bekymrede over, at vi ikke får nye deltagere ind på holdet.

Morten Jensen

Midgårdsormen

LøbPosted by Morten Jensen Thu, July 11, 2013 16:16:05

Før sommerferien sendte jeg en føler ud på OKR-liste omkring Midgårdsormen i Silkeborg Vesterskov.

Ret hurtigt tegnede der sig noget, som ligner et meget stærkt hold i Elle-klassen (D50/H60).

Men herudover har interessen været meget begrænset. Kun Martin Kragh har vist interesse via o-service. Andre har meldt pænt "nej tak" - blandt fordi de seneste års udgaver har været skuffende.

Silkeborg OK har i år valgt - i modsætning til tidligere - ikke at tilbyde "camping" i forbindelse med stævnepladsen; men henviser til de nærmeste campingpladser og vandrehjem. Dette er jo ikke særlig bekvemt for de, der skal starte kl tre, fire, fem osv. - og heller ikke særlig bekvemt for campingpladsernes og vandrehjemmenes øvrige gæster - at o-løbere kommer og går hele natten / tidlig morgen. Hertil en masse kørsel oveni.

Jeg tror, det bliver Midgårdsormens død. Desværre, for det er en stafet, som vi i OK Roskilde altid har sat stor pris på.

Så udover vort gode hold i Elle-klassen må vi nu koncentrere os om, at så mange som mulig kommer med til DM-mellem om lørdagen (24. august) via samkørsel.

Skulle du alligevel have lyst til en forlænget weekend på Silkeborgegnen, så tilbydes der åbne baner både fredag og søndag.

Morten Jensen

Arbejdsdeling

DiversePosted by John Tripax Fri, June 28, 2013 00:07:37
KTAS i OKR

For dem, der ikke ved, hvad KTAS er, kan jeg sige, det er det gamle telefonselskab, der var forløberen til TDC.

4 mand om at udbedre en fejl.

Jeg gravede ned og så, hvad årsagen var, til det pludselig opståede hul ved klubhuset .

Jeg skrev en mail

Mogens Bruun kom og fyldte hullet op med grus.

Derefter afleverede Anders Kragh en lille sæk sand i klubben.

Ole Bøggild lagde fliserne på plads igen og fyldte sand imellem dem

Hilsen John T

Next »