Bloggen

Bloggen

OK Roskildes Blog

Denne blog kan frit benyttes af OKRs medlemmer til diverse erfaringsudveksling, til at fortælle om gode og mindre gode oplevelser mm.
Du skal oprettes som bruger og være logget på, for at kunne skrive indlæg og kommentarer.
Du skal være medlem af OKR for at blive oprettet som bruger.
Sådan gør du: Send en mail til Janne og bed om at blive oprettet som bruger.
Du modtager herefter en invitation fra "Bloggen" hvorefter du skal registrere dig og oprette en adgangskode.
Når du skriver indlæg, så husk at tilføje en kategori, ellers vises dit indlæg ikke på bloggen.
Husk! Her på bloggen skriver vi i en pæn og høflig tone!

Holger og SpringCup

SpringcupPosted by Mogens H Kristensen Mon, March 28, 2011 19:24:41
Hej
Alle vi der oplevede endnu et fantastisk SpringCup, mener selvfølgelig at det var weekendens største begivenhed !
Men vi har alligevel en tilknytning til weekendens største "nyhed" - nemlig historien om den forsvundne dreng Holger ("Find Holger !") - jeg så et nyhedsklip fra TV2's helikopter og det så bekendt ud - og derfor tjekkede jeg TV2.dk - og ganske rigtigt: spejderhytten hvorfra Holger forsvandt er den selvsamme hytte som vi boede i under JWOC sidste år -
se fx http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-38525369:her-er-omr%C3%A5det-hvor-holger-forsvandt.html?forside

- og vi kan jo bekræfte at det er et øde område, hvor man snildt kan gemme sig - uden at blive fundet.

Tilbage til SpringCup og den mest omtalte enkelt-begivenhed: diskvalifikationen af de 2 første hold i mændenes stafet.
Det finske hold, der kom først i mål, manglede et klip på 4. turen (post 97) - Jonne Lakanen fastholdt hårdnakket, at han havde klippet posten. Jeg meldte mig og tog ud og hentede postenheden hjem (og erstattede den selvfølgelig med en reserve, da der stadig var løbere i skoven). Jeg havde været ved posten lørdag aften ifm udsætning af de mellemholdere, der ikke var kommet ud sammen med stativerne, så jeg fandt den meget hurtigt.
Racede tilbage (på MTB) og kunne ikke finde nogen, der kunne give mig det SI-nummer som skulle tjekkes - undskyld til dem der fik en sviner i den forbindelse !
Endelig fik jeg nummeret og kunne se, at han havde stemplet posten, men uden at få en kvittering (en såkaldt error D).
Det godkendte juryen (hvilket ikke helt er efter de normale regler). En formildende omstændighed var, at enheden var gået i standby og derfor skulle Lakanen, som den første løber "starte" enheden, hvilket tager ca. 1 sekund isf en normal stempling som kun tager en tiendedel sekund. Det har han ikke haft tålmodighed til at vente på - eller til at stemple med klippetangen i kortet, som han egentlig burde have gjort, da han ikke fik en kvittering (lyd og lys).
Desværre er det min egen funktion, der indirekte er skyld i balladen - enheden var nemlig sat til at gå i standby efter 4 timer og burde have været sat til 6 timer, da denne enhed først bruges på mændenes 4. tur. Lakanen var der ca. 9 minutter efter den gik i standby.
En lille irriterende fejl, der burde være undgået.
Men så blev der da brug for juryen, der jo også skulle tage stilling til de 2 næste hold, der begge gik igennem et forbudt område - den ene med en tracking-enhed på ryggen !
Se selv på tractrac's hjemmeside: http://www.tractrac.com/index.php?page=eventpage&id=139 - det sker ca. kl. 12:02, hvor de 3 førende hold sammen nærmer sig det forbudte område (en af dem uden GPS). Lakanen drejer højre om (som han skal) - de 2 andre løber lige igennem det våde og kuperede, forbudte område. Det er oven i købet et dårligt vejvalg - Lakanen er meget hurtigere fremme ved posten !
Bemærk dog at Pan-løberen farer lidt forvirret rundt efter at være kommet ud af det forbudte område - og faktisk vender om 2 gange - måske har han troet, at han var et andet sted og ikke bevidst løbet igennem det forbudte område ???
Her kommer TracTrac til sin ret, men på stævnepladsen var det vist ikke nogen stor succes ! - og ikke værd at bruge 10.000 kr på ????
Det bliver der nok mulighed for at drøfte på evalueringsmødet

se den flotte omtale

SpringcupPosted by Anders Laage Kragh Sun, March 20, 2011 15:49:57
hej

se den flotte omtale af SpringCup / stævneplads her: http://www.do-f.dk/nyheder/news.cgi?id=4577 og se billedet af "Storebæltsbroen"

og nyd de skønne billeder her: https://picasaweb.google.com/springcups/26022011#

det bliver flot !

hilsen
Anders

Samkørsel til SC-møde

SpringcupPosted by Trine Midtgaard Tue, March 08, 2011 20:02:55

Er der interesse for samkørsel torsdag til Spring Cup funktionsledermøde i Birkerød? Jeg kører fra Roskilde Øst kl. 18.15. Ring eller skriv til mig!

Trine Midtgaard