Bloggen

Bloggen

OK Roskildes Blog

Denne blog kan frit benyttes af OKRs medlemmer til diverse erfaringsudveksling, til at fortælle om gode og mindre gode oplevelser mm.
Du skal oprettes som bruger og være logget på, for at kunne skrive indlæg og kommentarer.
Du skal være medlem af OKR for at blive oprettet som bruger.
Sådan gør du: Send en mail til Janne og bed om at blive oprettet som bruger.
Du modtager herefter en invitation fra "Bloggen" hvorefter du skal registrere dig og oprette en adgangskode.
Når du skriver indlæg, så husk at tilføje en kategori, ellers vises dit indlæg ikke på bloggen.
Husk! Her på bloggen skriver vi i en pæn og høflig tone!

Den grønne by - første etape

LøbPosted by Anders Laage Kragh Tue, October 02, 2012 21:41:13
Stor tak til Mogens for dette spændende sprint koncept - med mange post løb på den første halvdel af banen og så "normal" byorientering / sprint på anden halvdel. Det gav sprinten et ekstra pift, at ikke alle poster var på banen og herudover var der ekstra poster fra andre baner, der således stillede ekstra krav omhyggelig orientering.

En forfriskende nyhed, der viser hvorledes vores små grønne områder, i dag "Ringen", kan bruges til intensiv orientering.

Også tak til Janne for at revidere kortet.

Hvis jeg vil være mit løb bekendt, så kommer det på kortbasen smiley

/Anders


Posted by Anders Laage Kragh Thu, October 04, 2012 22:19:06

så kom mit track på kortbasen, se track for del 1 og del 2, det er jo ikke noget kønt syn og det bekræfter min mistanke om, at jeg skal have 2 min straf for ikke at tage post 5 og så havner jeg på sidstepladsen, ikke så kønt syn smiley men så kan det jo kun fremad på etape 2 smiley

/Anders

Posted by Janne Brunstedt Wed, October 03, 2012 08:54:48

Også tak til Mogens for et sjovt løb fra mig. Der gik jo "ræs" i den. Der var ingen grund til ikke at tjekke alle poster, der er jo mindre end 1 min mellem posterne, så det kan ikke betale sig at risikere 2 min straf.

Desværre glemte jeg at stemple skifteposten, da jeg var fokuseret på kortskifte, hvor det drillede at få det nye kort ned i plastposen. Ellers var min tid 26:51, 1 sek, hurtigere end Claussmiley

På gensyn i Folkeparke næste tirsdag

Janne

Posted by Mogens H Kristensen Tue, October 02, 2012 22:14:27

Tak til Anders for roserne !

Jeg har nu regnet resultaterne igennem - og straf-minutterne får afgørende betydning for herrernes indbyrdes placering. Casper er hurtigst gennem banen, men vælger at springe over 4 poster (måske også 158 som ikke virkede ?) og bliver "kun" nr. 5.

Jeg kan desværre ikke se hvor mange der har været ved de falske poster, men der ihvertfald en del som kom hjem med hvepsestik fra den falske post 18 (det var altså ikke derfor jeg havde valgt den placering).

vi ses næste tirsdag i Folkeparken.

Mogens