Bloggen

Bloggen

OK Roskildes Blog

Denne blog kan frit benyttes af OKRs medlemmer til diverse erfaringsudveksling, til at fortælle om gode og mindre gode oplevelser mm.
Du skal oprettes som bruger og være logget på, for at kunne skrive indlæg og kommentarer.
Du skal være medlem af OKR for at blive oprettet som bruger.
Sådan gør du: Send en mail til Janne og bed om at blive oprettet som bruger.
Du modtager herefter en invitation fra "Bloggen" hvorefter du skal registrere dig og oprette en adgangskode.
Når du skriver indlæg, så husk at tilføje en kategori, ellers vises dit indlæg ikke på bloggen.
Husk! Her på bloggen skriver vi i en pæn og høflig tone!

Arbejdsfordeling i OKR

DiversePosted by John Tripax Tue, October 30, 2012 10:24:50
Hej alle

Med risiko for at blive skældt ud, vil jeg alligevel skrive denne kommentar.

8 dage før det længe planlagte by-natløb d 6. nov stod klubben uden banelægger. Heldigvis trådte en af klubbens faste støtter til.

Volker havde for nogen tid siden meldt fra pga arbejde og tilbudt et bytte. Beskeden var, så vidt jeg husker, kun sendt ud i en meget lille gruppe. Problemet burde være løst tidl.

Når jeg tænker tilbage, tror jeg, man højest skal bruge 2 hænder, for at kan tælle de forskellige folk, der har været banelæggere til alle slags løb, gennem en del år.

Mange flere kan uden tvivl, nogle med lidt hjælp, lave baner til de mindre løb.

Vi skal se at få fat i alle disse potentielle banelæggere. Hvis det ikke sker for tit, er jeg sikker på, alle vil synes, det er sjovt at lave baner. Og man lærer jo også selv noget af det.

Hvis man er medl. /melder sig ind i OKR, skal man naturligvis ikke pålægges så og så mange opgaver incl banelægning, men jeg mener godt, man kan sige til alle i klubben, at de skal yde en indsats for at få det hele til at fungere. Alle skal yde for at kunne nyde. Mængden skal ikke opgøres i tim og min, nogle er bedre til /vil hellere lave det ene og nogle hellere det andet. Alt er lige vigtigt.

Selv om det måske ikke er så sjovt, altid at gå ud og bede folk om at hjælpe, må det være ledelsens opgave at gøre dette og sikre sig, at alt fungerer

Hilsen John T


Posted by John Tripax Tue, October 30, 2012 14:00:00

Til Morten og måske andre

Jeg har måske udtrykt mig forkert. Min primære overvejelse går på banelægning af forskellig slags. Og min anden overvejelse går på at få flere, incl de nyere med til at yde. Ifølge O-service er vi lige nu 216 medl . Jeg kan ikke se, hvem der er passive.

Så vidt jeg kan se, er der godt 60, der hjælper, fra meget hyppigt til en enkelt gang i mellem. Det er naturligvis fantastisk. Men der må være mange uudnyttede kræfter i klubben

Jeg vil da også sige, jeg fornemmer rigtig mange siger ja, når de bliver spurgt. Vi skal bare ud at spørge mere bredt.

John T

Posted by Morten Jensen Tue, October 30, 2012 12:52:12

Hej John

Jeg deler ikke helt dit "sortsyn". Jeg synes, der i OK Roskilde er en stor villighed til at hjælpe til med alt muligt. Vi er vel en af de klubber i landet, som har det største antal aktiviteter. Det er lige fra udvendte aktiviteter som SMUK, kredsløb og kampagner - til indadvendte aktiviteter som ugentlig træning, fællesspisning og administration. Alt sammen noget vi leverer i en høj kvalitet - og som rigtig mange medlemmer bidrager til.